Køle-, fryse,- frost- og varmetransportNemt, effektivt og overskueligt.

Topmodernet biler - udstyret med advanceret køl og frys system.

Konceptet bag vores distributionsprodukt er at imødekomme det stigende krav til fødevarer og producenten bag. Vi stiller store krav til os selv som leverandør af transport til fødevarer.

Vores medarbejders kompetencer er et vigtig afsæt for en sund og god forretning, derfor gennemgår alle vores ansatte en uddannelse ved Fødevaregruppen ApS, som er skræddersyet til vores kunders behov og som lever op til de stigende krav fødevarer industrien kræver.

# Grundigt uddannet personale – Certificeret hygiejne kursus, tildelt af Fødevaregruppen ApS.

# Ekspertise i håndtering af fødevarer ved ekstra uddannelse hos transport & udddannelse ved Fødevaregruppen ApS.

# Opfølgning på jeres levering samt optimering - Kontorets opgave er at tilsikre jeres kunder for den optimale oplevelse.

# Online Platfrom - Se jeres forsendelser og tjek dokumentation for temperaturen på jeres gods. Vi har Live tracking af alle vores biler.

# It-integration - Vi kan fremsende dokumentation på hver kørsel - Automatisk til jeres Server(pc).** (KØLEKÆDEN)

# Terror sikrede biler - Vi har integretet et avanceret alarmsystem i vores biler, så ingen udover chaufføren kan starte bilen.

# Jeres eget logo på vores biler: Stor reklame værdi * add Value. - uden mer omkostning.

# Konkurrence dygtige stop priser eller timepriser på jeres leveringer - I hele DK.

Foruden køle/fryse biler kan vi også levere biler til tørvarer kørsel. Vi påtager os også Ad Hoc, samt express levering.

Du kan som kunde altid rådføre dig med en konsulent hos Carl Espe omkring dine ønsker og behov vedrørende dit gods og kunder.

Vi tilbyder biler med:
*1 - 16 Pallers kapacitet.
Køl/Frys (-20grader)
Varme (+20grader)
Tørlast/ Alm. lastrum.

CARLESPE ApS holder kølekæden hele vejen til din dør.

Når du køber dine transporter hos CarlEspe ApS, kan du være sikker på, at vi holder dine varer kolde og friske hele vejen. Lige fra vi plukker varen, til den står foran dit lager eller din hoveddør – det garanterer vi.

Vi dokumentere hele kølekæden via vores It-integretet køle/frys system - Automisk eller efter ønske fra kunden - Vores system kan kører REAL TIME Tracking - derved kan du som kunde se den korrekt temperatur når varen er lastet og kører på landevejen.

Hvad betyder det at holde kølekæden?

Når vi siger, at vi holder kølekæden, mener vi, at vi holder varerne i den rigtige temperatur, så du aldrig skal være i tvivl, om kvaliteten du modtager. Vi leverer mælk, frostvarer, frugt og grønt i specielle, tempererede kasser, hvor tøris er i stand til at holde varerne ekstra kolde – uanset om du modtager dine varer om formiddagen eller i timeintervaller om eftermiddagen/aftenen.

Tøris er ikke legetøj, og du bør derfor være opmærksom på, at børn ikke kommer i kontakt med tørisen.

Hvordan lever vi op til kravene?

Med stikprøver måler vi temperaturen i kasserne og vores biler. På den måde sikrer vi os, at vi holder hvad vi lover. Oplever du, mod forventning, det modsatte, hører vi meget gerne fra dig.

Udover stikprøver egne stikprøver, skal vores chauffører dagligt noteret bilens temperatur ved lastning og levering. derved er vi altid sikre på at vi har overholdt de krav - som loven forskriver.

Skriv eller ring til os idag & få et uforpligtende tilbud på jeres behov. 
TEL : + 45 7025 44 44
Vores speciale er transport af fødevarer