MandskabsudlejningLej en mand.

Kvalitetsbevidst mandskab til alle brancher

Har du akut brug for ekstra mandskab? Tillykke! Du er endt det helt rigtige sted. Vi tilbyder passionerede og stærke medarbejdere med alle de rigtige kompetencer til at kunne tænke hurtigt og effektivt i en hvilken som helst opgavesammenhæng. Ved at bestille ekstra mandskab hos Carl Espe, undgår du alt det administrative besvær, der er forbundet med at skulle ansætte en ny medarbejder i en afgrænset periode. Vores mandskabsudvalg udgøres udelukkende af ansvarsbevidste og servicemindede individer, der kan tage fat. Vi kan stille alt fra 2 til 20 mand til en pågældende opgave på under 24 timer. 

Vores database over arbejdsdygtige unge mænd og kvinder er efterhånden blevet så stor, at vi har rundet godt +2000 profiler. Via et avanceret segmentsystem kan vi finde den rette medarbejder til lige netop din opgave. I vores screeningssystem har vi et stort overblik over vores korps af dygtige medarbejdere– og kan herudfra sammensætte den løsning, der passer bedst til dig. Uafhængigt af om du foretrækker erfaret eller nyt mandskab på området, kan vi garantere dig passionerede og detaljeorienterede medarbejdere.

I søgefunktionen nederst på siden har du mulighed for at indtaste opgavens pågældende branche samt hvilken by, du søger i. Herudfra kan vi sammensætte et hold af medarbejdere, der på effektiv vis kan løse din opgave. Mere enkelt bliver mandskabsudlejning ikke.

Brug søgefunktionen her til at finde den rette medarbejder til din opgave